De Zaanse Schans in Dronevlucht

zaanseschans dronevliegen.com Pie AertsBuiten het maken van uiterst mooie beelden met zijn fotocamera, kan Pie Aerts ook zeer aardig overweg met een drone. Dit blijkt uit onderstaand jammer genoeg te C. We willen jullie hier niet te veel lastig vallen met lange teksten, maar verwennen met mooi met drones gemaakte filmopnames.

Door alle regelgeving die er momenteel geldt en die in de (nabije) toekomst zeker aangescherpt zullen worden zal het filmen van bebouwd gebied waarschijnlijk geheel gaan verdwijnen of alleen mogelijk zijn als je in bezit bent van een vergunning en daarbij ook nog eens strenge veiligheidsregels in acht neemt, willen wij jullie zeker niet dit pareltje onthouden. Kijk  en geniet !

Wil je meer van fotograaf Pie Aerts zien kijk dan eens op zijn instagram account pie_aerts, het beeldmateriaal van Pie zal je vaak verbazen
Filmpje: “Holland” van Pie Aerts.

Het filmpje van Pie aerts is helaas offline gehaald, maar mooie beelden van de Zaanse Schans worden ook door anderen gemaakt zoals onderstaand filmpje van Drone Addicts.

Share:

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *